ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 
      POROS IMAGE
      SIRENE
      GOLDEN VIEW
      NEW AEGLI
      HOTEL PAVLOU
       
 
 
ΕΝ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
 
      ODYSSEY
      NIKI'S
      KOSTIS
      NINETTA
       
 
 
 
 
 
 
Το τουριστικό γραφείο "Poros Tours" , με δραστηριότητες στον Πόρο και γενικότερα στον Αργοσαρωνικό, σας περιμένει για να βοηθήσει να περάσετε αξέχαστες διακοπές στον Πόρο.

Δημιουργός του γραφείου ο Νεκτάριος Σταύρου, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του τουρισμού, με μεράκι και διάθεση προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει ό,τι καλύτερο στο νησί και στους επισκέπτες του.

Το γραφείο βρίσκεται απέναντι από την προβλήτα που "πιάνανε" παλιά τα ferry boat και ο Νεκτάριος θα επιλέξει για εσάς δωμάτια από τα καλύτερα Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα του Πόρου.

Σας μεταφέρουμε στο Ξενοδοχείο ή στα Διαμερίσματα με τα πράγματα σας από το χώρο άφιξης με το ferry boat ή με το flying dolphin.

Επίσης μπορούμε να σας μεταφέρουμε, εσάς και τις αποσκευές σας, από το αεροδρόμιο στον Πόρο και αντίστροφα.

Διοργανώνονται πεζοπορίες, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, κοντινές εκδρομές και μονοήμερες εξορμήσεις ή κρουαζιέρες στα κοντινά νησιά.

Υπάρχει δυνατότητα να ενοικιάσουμε για εσάς σκάφος, το αυτοκίνητο ή το μοτοποδήλατο που επιθυμείτε, προκειμένου να οργανώσετε μόνοι τις εκδρομές σας ή να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού του Πόρου.

Είμαστε στη διαθεσή σας για να κλείσουμε αεροπορικά εισητήρια ή εισιτήρια πλοίων για τις μετακινήσεις σας στην υπόλοιπη στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό.

Για όσους ονειρεύονται το γάμο τους στον Πόρο ή μια οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, μπορούμε να αναλάβουμε να την οργανώσουμε ως προς το θέμα της διαμονής για σας και τους καλεσμένους σας.

Για τους φίλους μαθητές αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε και να προγραμματίσουμε τη σχολική τους εκδρομή στον Πόρο.